Skip to content

Over WeekendFlowers

WeekendFlowers haalt de bloemen rechtstreeks bij de kweker en bezorgt ze vanaf daar direct bij jou thuis.

Wij bezorgen tijdelijk ook thuis in: Aalsmeer, Amstelveen, Bennebroek, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Mijdrecht, Nieuw-Vennep, Uithoorn, Kudelstaart, Rijsenhout en de Kwakel.

Super vers vanaf de veiling

Bloemen rechtstreeks vanaf de veiling. Geen tussenhandel dus. Je bloemen bestel je online en deze worden bij jou thuis afgeleverd!

Soorten bloemenpakketten

De samenstelling van de pakketten is afhankelijk van het seizoen en verandert wekelijks. Iedere week kun je kiezen uit drie verschillende soorten pakketten. Small geeft je net dat beetje extra kleur. Medium tovert een glimlach op je gezicht. En Large laat je stralen. Benieuwd welke pakketten deze week voor jou zijn geselecteerd?

Bekijk onze webshop
Het team

Maak kennis met Sten, Stef en Nick! De mannen achter WeekendFlowers en op en top bloemenliefhebbers. Voor alle drie de mannen is de bloemenveiling al van jongs af aan bekend terrein: verse bloemen selecteren, inkopen en verkopen. Niet zo gek natuurlijk als je geboren en getogen bent in bloemenstad Aalsmeer en ook heel je familie in de bloemenindustrie zit!

Passie voor bloemen: hello, WeekendFlowers!

Maar hoe krijg je deze bloemen vanaf de veiling nog net zo vers bij consumenten en bedrijven? Als je 5 dagen in de week werkt en de leuke bossen bij de bloemenwinkel niet meer verkrijgbaar zijn. Of je als werkgever bij bijzondere gelegenheden je medewerkers een pakketje cadeau wilt doen?

Juist, door de bloemen te bezorgen op het werk. Vlak voor het weekend. Zorgvuldig geselecteerde pakketten, zodat je je eigen boeket kunt creëren! Hello, WeekendFlowers!

De beste kwaliteit

Zijn ze echt vers? Zijn ze gezond? Zitten er genoeg bloemen in een bos? Als het antwoord ja is, kan het bezorgen beginnen!

Natuurlijk denken wij ook aan het milieu en verpakken we onze bloemen in gerecycled papier! 

Back To Top
Winkelwagen