Skip to content

Hoe werkt het?

De bossen zijn supervers en altijd verrassend anders. Tijdelijk zullen wij op vrijdag bloemen thuisbezorgen in de plaatsen: Aalsmeer, Amstelveen, Bennebroek, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Mijdrecht, Nieuw-Vennep, Uithoorn, Kudelstaart, Rijsenhout en de Kwakel.

WeekendFlowers is druk bezig met een nieuw concept. Dit nieuwe concept zal na de zomermaanden uitkomen! Daarom zullen wij in de zomermaanden alleen nog op vrijdag thuisbezorgen!

Geef je weekend kleur met de bloemen van WeekendFlowers

Kies elke week uit 3 prachtige bloemenpakketten

Small € 9,50
Geeft je net dat beetje extra kleur

Medium € 12,50
Tovert een glimlach op je gezicht

Large € 17,50
Laat je stralen

Special van de week €14,95

Kies jouw pakket

Wij bezorgen op je werk (tijdelijk ook thuisbezorgd in de plaatsen: Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Aalsmeer, Uithoorn, Kudelstaart, de Kwakel en Mijdrecht)

Waar bezorgen wij?

Wij bezorgen thuis in: Aalsmeer, Amstelveen, Bennebroek, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Mijdrecht, Nieuw-Vennep, Uithoorn, Kudelstaart, Rijsenhout en de Kwakel.

Voor het bezorgen volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Wij leggen de pakketten voor de deur en bellen aan.

Geef je locatie door
Maak je eigen boeket

Haal de bloemist in jezelf naar boven en wees creatief. Met WeekendFlowers maak je elk weekend zelf je boeket of prachtige vazen.

Inspiratie nodig? Volg ons hier:

Hoe houd ik mijn bloemen het langst vers?

Vers water

Bloemen zijn dol op schoon water, dus ververs het bloemenwater eens per 2-3 dagen.

Schuin afsnijden

Zo nemen de bloemen meer water op. Tip: geef de bloemen onze bijgeleverde voeding, daar houden ze van!

Bladeren verwijderen

Verwijder alle bladeren in de vaas zodat deze het water niet vervuilen.

De juiste plek

Zet de bloemen op de juiste plek in huis, niet in direct zonlicht en op de tocht, en ook niet ergens waar ze teveel warmte krijgen.

Veelgestelde vragen

Waar bezorgt WeekendFlowers?

Wij bezorgen thuis in Aalsmeer, Amstelveen, Bennebroek, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Mijdrecht, Nieuw-Vennep, Uithoorn, Kudelstaart, Rijsenhout en de Kwakel.

Voor het bezorgen volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Wij leggen de pakketten voor de deur en bellen aan. Daarnaast dragen wij ook handschoenen.

Op welke dagen bezorgt WeekendFlowers?

WeekendFlowers is druk bezig met een nieuw concept. Dit nieuwe concept zal na de zomermaanden uitkomen! Daarom zullen wij in de zomermaanden alleen nog op vrijdag thuisbezorgen.

Wij bezorgen in: Aalsmeer, Amstelveen, Bennebroek, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Mijdrecht, Nieuw-Vennep, Uithoorn, Kudelstaart, Rijsenhout en de Kwakel.

Voor het bezorgen volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Wij leggen de pakketten voor de deur en bellen aan. Daarnaast dragen wij ook handschoenen.

Wanneer worden de bloemen bezorgd?

De bestelling zal op vrijdag tussen 12:00 en 18:00 bezorgd worden. Als u niet thuis bent zullen wij de bloemen bij de buren proberen af te leveren.

Voor het bezorgen volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Wij leggen de pakketten voor de deur en bellen aan. Daarnaast dragen wij ook handschoenen.

Wat kosten de verschillende pakketten?

Elke week heb je keuze uit drie verschillende bloemenpakketten. Small €9,50, Medium €12,50 en Large €17,50. 

Waar kan ik mijn factuur terugvinden?

Door in te loggen in je persoonlijke gebruikersaccount kun je onder ‘betalingen’ de facturen bekijken. Ook wordt de factuur naar jouw opgegeven e-mailadres gestuurd.

Kan ik een bloemenpakket cadeau doen?

Jazeker! Een bloemetje voor jezelf is altijd leuk, maar het is natuurlijk nóg leuker om een bloemenpakket cadeau te geven. Bestel gemakkelijk één of meerdere pakketten online, via jouw persoonlijke account: 1 factuur en 1 afleveradres. Laat een berichtje achter in de bestel notitie en dan leveren wij dit bericht op een handgeschreven kaartje af. 

Back To Top
Winkelwagen